Högsäsong för bluffmakare

Under semestern brukar vi på Svensk Företagsförening märka en ökning av både bluffakturor och luftfakturor, men framförallt är det erbjudanden som ser ut som fakturor som svämmar över våra brevlådor. Varje år brukar det dyka upp minst ett rikstäckande utskick under semestern.

Vi ber er alla att vara extra uppmärksamma på era fakturor under sommaren – Avser de verkligen någonting som ni har beställt? Tillhör post och bankgiro er ordinarie leverantör? Stämmer ert kundnummer med tidigare fakturor?

Var även försiktiga med vilka avtal ni sluter per telefon och kontrollera noga att det verkligen är rätt företag som ni pratar med. Många är de som via inspelningsorder blivit lurade att  annonsera på internetsidor som de trott varit något helt annat.

Vår kundtjänst kommer att vara öppen som vanligt hela sommaren, så hittar ni något som verkar skumt är det bara att kontakta oss, så tittar vi på det. Ni når oss via e-mail, post, fax eller per telefon – se mer under fliken ”Kontakta oss”

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag