Naringslivsregistret – Varimex

Vi fortsätter att få väldigt många anmälningar på företaget Varimex, näringslivsregistret. Väldigt många hör av sig till oss och är nöjda med att ha lyckats förhandla med Varimex. De har då kommit undan med att bara behöva betala 1500kr för att täcka Varimex’s kostnader, istället för att behöva betala hela den ursprungliga fakturan.
Vi ställer oss dock frågande till varför man ska betala någonting alls för en produkt som sålts under uppsåtligt vilseledande premisser.

Vi vill uppmärksamma er om att om ni gör upp en egen deal med bolaget, så blir ni skyldiga att betala enligt den nya överenskommelsen, då det är ett nytt avtal som ni dessutom tagit initiativet till. Denna fordran kan alltså drivas hur långt som helst av Varimex.

Varimex har för övrigt nu ändrat sin hemsida och den heter nu naringslivsregistret (alltså utan ä) i logotypen/rubriken – för att undvika att göra varumärkesintrång (?)

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag