SG Schantzgruppen / SpärrTjänst / Nummerregistret

Schantz Gruppen SG. Ännu ett massutskick. Ett företag som kallar sig Schantz Gruppen går ut med uppgifter om att ha köpt upp ett antal spärrlistor, och hävdar att de nu har den ultimata spärrfunktionen mot telefonförsäljare.

De har skickat ut ett antal tusen fakturor till företag, där man nu erbjuds förlänga sitt SpärrTjänst-abonnemang i 2 år för 2994kr ink. moms. Som bonus bjuder de då på det tredje året.
Denna faktura har gått ut till ALLA sorters företag, även om de inte haft någon spärrtjänst alls förut.

Anmärkningsvärt är att ”Koncernen Schantz Gruppen” inte alls är någon koncern utan ett ensamt aktiebolag i Göteborg (Schantz Städ AB som i sin verksamhetsbeskrivning skrivit ”Bolaget ska bedriva städverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet”) samt en enskild firma (Schantz Industrial) Samma person står bakom båda. Schantz Datautveckling som SG hävdar ingår i koncernen säger sig inte ha någonting med saken att göra.

Att försöka kontakta dem via telefon är lönlöst då varken deras fasta telefonnummer eller mobilnummer fungerar.

Önskar man inte bli kund hos Schantz Gruppen skall fakturan bestridas enligt mallen på baksidan av Varningslistan. Kräv bevis på order. Hör av er till vår Kundtjänst om ni är osäkra.Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag