Svenska Hantverkare

Svenska Hantverkare
Det har kommit till vår kännedom att en firma som kallar sig Svenska Hantverkare håller på med något som förefaller vara ett enkelt bedrägeri. Det går till som följer; Svenska Hantverkare ringer upp ett tjänsteföretag (ex. vis Konditorier, Lunchrestaurang o.dyl) och säger att en större byggfirma ska utföra ett större arbete i närheten. De vill därför beställa lunch åt alla arbetare för den närmsta månaden. Sedan skickar de (Svenska Hantverkare) en faktura på dryga tusenlappen för något de kallar uppbokningsavgift – Detta för att konditorn verkligen skall leverera luncherna.
Givetvis hör Svenska Hantverkare aldrig av sig igen även om man betalar fakturan.

OBS! Det behöver inte vara en konditor som blir lurad på lunch, det kan lika gärna vara ett gym eller en massör som blir lurad på friskvård. Sättet att luras på kan lätt överföras till ytterligare områden.

Håll dig uppdaterad kring aktuella bedrägerier och olika slags bluffbolag 

Följ oss på

Ring Förenade Bolag